Glenn blogt.

In een tijd waar we steeds meer op het internet plaatsen door middel van Facebook, Twitter en andere sociale media, heb ik besloten om een blog te starten. Glenn gaat bloggen.

Glenn blogt?!

Het is best wel ironisch: Glenn die een blog opent aangezien taal niet mijn sterkste punt is. Juist daarom lijkt het mij ook de moeite om met dit project door te gaan. Groeien in een bepaald iets kan je enkel als je er actief mee bezig bent. Daarnaast is het ook eens fijn om mijn standpunten eens neer te pennen.

Op deze blog zal ik vooral schrijven over interesses en elementen uit mijn opleiding en dagelijks leven. Zelf heb ik al een diploma van Marketing op zak die ik heb behaald op de Katholieke Hogeschool Leuven UC Leuven-Limburg. Momenteel ben ik nog aan het proberen om een master in Handelswetenschappen te behalen met behulp van een schakelprogramma. Daarnaast ben ik al jaren een actief lid van de animatorengroep op Speelplein Groene Zone.

Mijn blog zal dus daarom vooral mijn mening, ervaringen en inzichten verkondigen over reclame en sociale media. Een wereld die mij interesseert.

Natuurlijk kijk ik ook uit naar reacties. Want net zoals mijn mening, vind ik de mening van andere personen ook belangrijk. Pas met reacties kunnen er interessante discussies ontstaan en kan een reactie zorgen voor nieuwe ideeën. Mocht ik grammaticale of spelfouten maken, dan mag je mij hier ook altijd op wijzen. Want enkel zo kan ik mijn zwakke punten ombuigen in sterke punten. Ideaal toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *